Met GO! Wholesale biedt dean one, naast haar bestaande samenwerkingsvormen, Partners een nieuwe manier van samenwerken aan. GO! is ideaal voor ‘next generation’ Partners die graag zelf klanteigenaar willen zijn, maar geen complexiteit willen. Zo sluit je snel en eenvoudig klanten aan op Mobile Wholesale of op cloudtelefonie.

Let’s GO! together!

Het GO!-Partnership is voor ‘next generation’ Partners die over voldoende kennis beschikken om zelf de installatie, oplevering en nazorg van Telecom- en ICT-projecten te realiseren en de diensten zelf factureren aan hun klanten. GO! gelooft dat binding tussen Partner en klant de sleutel is in het succes van de samenwerking.

GO! for it!

Als Business Partner van GO! profiteer je van vele voordelen, zoals:

  • Je krijgt beschikking over het revolutionaire GO!-Portal waarbij eenvoud, gemak, grip en inzicht maximaal zijn doorgevoerd. Het volgen van verplichte trainingen is dus niet nodig!
  • Ongekende service voor jou en jouw klanten; samen gaan wij voor iedere klant en je hebt altijd direct een GO!-medewerker aan de lijn die jou helpt.
  • Je betaalt geen maandelijkse contributie om cloudtelefonie te mogen verkopen, je kunt dus direct aan de slag!
  • Je hebt totale vrijheid. Er is geen sprake van commitment en er zijn geen aparte partnerafspraken.
  • Jij bent klanteigenaar. Jij bepaalt je prijzen en tarieven, jij bepaalt je marge, jij factureert zelf en bepaalt indien gewenst je eigen merk.
  • Jij kunt het ook, met de kracht van Broadsoft en de eenvoud van GO!.
  • Nodig jouw klanten uit in the business lounge by dean one, dé perfecte locatie voor presentaties, trainingen en bijeenkomsten. Bovendien is the business lounge centraal gelegen, direct aan de A9 in Amstelveen.
  • Jij en je medewerker(s) kunnen sparen voor leuke acties, die jullie écht niet willen missen!

Het toevoegen van een leverancier is nog nooit zo eenvoudig geweest…


Direct GO!-Partner worden of meer informatie?

Direct Partner worden van GO! of wil je meer informatie over een partnership met GO!? Neem dan contact op met onze afdeling sales, bel: 088-5006111 of stuur een e-mail naar sales@go.deanone.nl.