Dijkgraaf Telecommunicatie GO!’s for it!

Dijkgraaf Telecommunicatie is gespecialiseerd in het leveren van hardware (telefoons en randapparatuur), adviseren, het afsluiten van mobiele telefoonabonnementen en VoIP-oplossingen en ritregistratiesystemen. Alle trajecten worden daarnaast door Dijkgraaf Telecommunicatie van begin tot het einde zelf uitgevoerd, inclusief de montage. Patrick Dijkgraaf, eigenaar bij Dijkgraaf Telecommunicatie, GO!’s for it!

Let GO! be your second provider

Bijna 12 jaar geleden is Patrick Dijkgraaf zijn eigen bedrijf begonnen: Dijkgraaf Telecommunicatie. “Van origine is mijn bedrijf voornamelijk mobiel georiënteerd, dit komt onder andere door mijn eerdere werkervaring. Op een bepaald moment kwam vanuit mijn klantenkring steeds vaker de vraag naar VoIP-telefonie. Vanuit mobiel werkte ik al samen met een leverancier, waardoor de start van VoIP via die leverancier natuurlijk snel gemaakt was. Om niet al mijn eieren in één mandje te stoppen, was ik eigenlijk wel op zoek naar een tweede leverancier. Op dat moment nam een GO!-accountmanager contact met mij op en toen was er eigenlijk geen drempel om te starten.” Met GO! houdt de Partner zijn totale vrijheid: er is geen sprake van commitment en er zijn geen aparte partnerafspraken. Daarnaast biedt de GO!-Partner de klant altijd de kracht van Broadsoft met de eenvoud van GO!.

“GO! is heel persoonlijk, zo heb ik altijd direct een collega aan de lijn als ik bel, zonder tussenkomst van IVR, en zij helpen mij ook waar nodig. We gaan echt samen voor iedere klant!”

Let’s GO! together

GO! gelooft dat de lokale binding tussen Partner en klant de sleutel is voor het succes van een samenwerking en concurreert daarom niet met haar eigen Partners. “GO! is heel persoonlijk, zo heb ik altijd direct een collega aan de lijn als ik bel, zonder tussenkomst van IVR, en zij helpen mij ook waar nodig. We gaan echt samen voor iedere klant! Daarnaast vind ik het erg prettig dat ik mijn eigen prijzen en tarieven, dus mijn marge, kan bepalen en zelf factureer. Zo kan ik alle diensten die ik aan mijn klant lever in één keer factureren. Dat is niet alleen overzichtelijk, maar ook makkelijk voor de klant en voor mij. Ik raad GO! van harte aan!”