De zakelijke provider voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet, dean one, lanceert naast haar bestaande samenwerkingsvormen een geheel nieuwe vorm van samenwerken: GO!. Het GO!-Partnership is voor ‘next generation’ partners die over voldoende kennis beschikken om zelf de installatie, oplevering en nazorg van Telecom en ICT-projecten te realiseren en de diensten zelf factureren aan hun klanten. GO! gelooft dat de binding tussen Partner en klant de sleutel is in het succes van de samenwerking.

Met GO!:

klant Geen verplichte trainingen benodigd. Dit omdat wij geïnvesteerd hebben in een zeer gebruiksvriendelijke Partnerportal.
korting Iedere medewerker kan nu eenvoudig en geheel zelfstandig de order inleggen en de configuratie van de telefooncentrale uitvoeren.
broadsoft Bij GO! ook geen maandelijkse contributiekosten om VoIP/cloudtelefonie te mogen verkopen.
GO freedom Wij werken alleen met de beste systemen, zoals Broadsoft en Oracle.
broadsoft Bepaal je eigen prijzen en daarmee je eigen marge en voorwaarden.
GO freedom Bij GO! ben en blijf jij klanteigenaar.

Revolutionaire GO!-portal

Met GO! beschik je over de revolutionaire GO!-portal waarbij eenvoud, gemak, grip en inzicht uiterst ver zijn doorgevoerd. Bovendien beschik je over een door jou in te richten ‘state of art’ dashboard.

Let’s GO! together!

Het GO!-Partnership is voor ‘next generation’ Partners die over voldoende kennis beschikken om zelf de installatie, oplevering en nazorg van Telecom en ICT-projecten te realiseren en de diensten zelf factureren aan hun klanten. GO! gelooft dat binding tussen Partner en klant de sleutel is in het succes van de samenwerking.

Lees hier het persbericht.