Provider dean one lanceert ‘GO!’ voor ‘the next generation’ partner

De zakelijke provider voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet, dean one, lanceert naast haar bestaande samenwerkingsvormen een geheel nieuwe vorm van samenwerken: GO!. GO! is voor de ‘next generation’ partners in het ICT-kanaal en wordt door de provider gepositioneerd als geheel anders dan wat tot nog toe is gezien. dean one noemt de samenwerkingsvorm ‘nieuw en revolutionair’ in het partnerkanaal.

Business Partners in de ICT-markt beschikken met GO! onder andere over de revolutionaire GO!-portal waarbij eenvoud, gemak, grip en inzicht maximaal zijn doorgevoerd. Bovendien beschikt de partner over een door hemzelf in te richten ‘state of the art’ dashboard.

Net zo belangrijk: de partner is met GO! klanteigenaar, bepaalt zelf zijn prijzen en tarieven, bepaalt zelf zijn marge, hij factureert zelf en bepaalt indien gewenst zelfs zijn eigen merk. Ook geheel nieuw is dat de ‘next generation’ partner met GO! kan kiezen voor uitbetaling van zijn maandelijkse marge over de gehele periode vooruit. Ook dit is in een ‘wholesale-model’ nog niet eerder gezien.

Het GO! partnership is voor ‘next generation’ partners die over voldoende kennis beschikken om zelf de installatie, oplevering en nazorg van Telecom en ICT-projecten te realiseren en de diensten zelf te factureren aan hun klanten.

GO! ambassadeur Dave Faber: “Ik spreek veel met ICT en telecompartners, en beluister dat men het nu echt anders wil. Wij hebben goed geluisterd naar deze ‘next generation’ partners! Een GO!-partner bepaalt nu bijvoorbeeld per deal of hij zijn korting of marge per maand of direct vooruit over de volledige periode uitbetaald wil hebben. GO!-partners bepalen ook zelf hoe en tegen welk tarief diensten worden aangeboden… En iedere medewerker kan direct aan de slag met de ‘state of the art’ portal. Maar dit is nog niet alles…”

Klaas Bottema (verantwoordelijk voor Strategie en Business Development bij DX Groep): “Ik ben enorm trots dat wij deze stap gezet hebben en dat wij met GO! nu een geheel nieuwe groep ICT en telecompartners adresseren. Wij hadden al veel langer het idee dat aan deze nieuwe samenwerkingsvorm veel behoefte is. De nieuwe generatie ICT partners die de sneakpreview zagen zijn zeer verrast en geven aan dat zij dit nog niet eerder hebben gezien.

 

Klik hier voor meer informatie over GO!

 

Persfoto-GO