Nieuwe website voor GO! powered by dean one

Vandaag lanceerde dean one, de zakelijke provider voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet, een nieuwe website voor GO!: www.join-go.nl. GO! is een revolutionair partnerplatform voor de ‘next generation’ Partners in het ICT-kanaal. Met GO! biedt dean one, naast haar bestaande samenwerkingsvormen, Business Partners een geheel nieuwe manier van samenwerken aan. Met GO! zijn Partners zelf klanteigenaar, bepalen zij zelf de prijzen en tarieven, bepalen zij hun marge, factureren zij zelf en indien gewenst bepalen zij hun eigen merk. De nieuwe website is overzichtelijk en geheel in GO!-stijl, een doorvertaling die aansluit bij de groei en ambities van GO! powered by dean one.

Op de website, www.join-go.nl, vinden (potentiële) GO! Business Partners meer informatie over deze samenwerking van dean one. De website biedt daarnaast ook toegang tot de revolutionaire GO!-Portal waar Business Partners toegang hebben met hun persoonlijke login. In de GO!-portal zijn eenvoud, gemak, grip en inzicht maximaal doorgevoerd. Zo kunnen GO!-Partners alle informatie inzien, zoals: offertes, omzetcijfers, kortingen en aantal klanten. Bovendien kan de gebruiker alles zelf volledig naar eigen wens inrichten met de meer dan 50 widgets.

“Wij hebben nu een website die perfect aansluit bij de visie van GO!. Dankzij de nieuwe website, kan GO! nu nog harder groeien. Het belangrijkste is natuurlijk dat wij onze Partners van alle GO!-informatie kunnen voorzien. Ik ben in ieder geval positief; de website straalt echt dat GO!-gevoel uit, met name de vrijheid die bij ons samenwerkingsverband centraal staat. Er is geen sprake van commitment en er zijn geen aparte partnerafspraken!” aldus Dave Faber, Director Business Transformation en GO! Ambassadeur.

 

GO!-website