dean one is genomineerd voor de Dutch IT-channel Awards 2018

Ondanks vele inzendingen voor de Dutch IT-channel Awards 2018 heeft de jury ook dit jaar dean one weer genomineerd voor een award. Deze keer maakt dean one kans op een de award voor de categorie ‘Business Connectivity/Cloud Voice Innovator’. dean one is ook dit jaar ontzettend trots op een nominatie en hoopt natuurlijk 17 januari 2019 de award in ontvangst te mogen nemen… en daar kan jij bij helpen!

Tot 1 januari 2019 kan jij jouw stem uitbrengen via dutchitawards.nl of klik hier om direct te stemmen.


HP van Tilburg (Dutch Connect) overhandigt de nominatie-award aan
Robert de Jager (Directeur Sales) en Bas van den Heuvel (CCO) van dean one.

 
De awards worden op 17 januari 2019 feestelijk uitgereikt het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio21. Ook jij kunt hierbij zijn. Klik hier voor meer informatie.

 

klik hier om te stemmen

De nominatie

dean one is een telecom en internet provider voor de zakelijke markt en levert met bijna 80 medewerkers aan meer dan 150.000 zakelijke gebruikers, samen met meer dan 600 lokale partners, vaste en mobiele telefonie en internet aan Nederlandse bedrijven en instellingen. Alle diensten van dean one zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en overtreffen de verwachting van haar klanten en Partners door operational excellence en de focus op service. Steeds meer Partners kiezen dan ook voor dean one. Het is de filosofie van dean om al haar telecom- en internetdiensten op een overzichtelijke wijze aan te bieden, te implementeren, te beheren en te factureren, ongeacht de complexiteit van de dienst.

dean one benadert de markt uitsluitend via Business Partners en concurreert niet met haar Partners, ook niet door middel van zuster- of moedermerken.

Met GO! lanceerde dean one, de zakelijke provider voor telecom en internet, twee jaar geleden een geheel nieuwe vorm van samenwerken. Hoewel de samenwerking nog steeds opmerkelijk uniek en revolutionair is in de markt, zet GO! powered by dean one alweer en flinke stap vooruit, want de GO!-Portal is volledig vernieuwd waardoor hij nog geavanceerder en gebruiksvriendelijker is geworden. Daarnaast is GO! de tweede provider in Nederland waarbij Partners nu direct zelf alles voor hun klant kunnen inrichten in Broadsoft.

dean one maakt in haar Partner Channel Programma onderscheid in Commercial Partners, Service Partners, Wholesale Partners en GO! Partners. Naast GO! biedt dean one dus nog andere onderscheidende partnerprogramma’s, waardoor de Partner in staat is om de juiste commerciële assistentie of technische service te ontvangen. Partners kunnen dus, volledig flexibel, kiezen welk partnerprogramma het best bij hen past. Dit loopt van het volledig uitbesteden (aan dean one) van offreren, installeren en factureren tot het volledig zelfstandig opereren en het zelf bepalen van prijzen en marges.

Daarnaast heeft dean one, met haar toekomst bestendige vergoedingenmodel, in de afgelopen jaren een substantiële bijdrage geleverd aan het besef bij Partners dat een combinatie van eenmalige en vooral recurring vergoedingen van levensbelang voor hen is.

 

klik hier om te stemmen

 

Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala


Wat: Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala (Dutch IT-channel)
Wanneer: 17 januari 2019
Waar: Studio21, Joop van den Endeplein 7, 1217 WJ Hilversum