dean one is genomineerd voor de Dutch IT-channel Awards 2016

Uit de vele inzendingen voor de Dutch IT-channel Awards 2016 heeft de jury dean one genomineerd voor ‘Best Channel Program of the Year’ in de categorie ‘Special Awards’. dean one is ontzettend trots op deze nominatie en hoopt natuurlijk 19 januari de award in ontvangst te mogen nemen… en daar kunt u bij helpen! Tot uiterlijk 6 januari 2017 tot 17.00 uur kunt u uw stem uitbrengen via dutchitawards.nl of klik hier om direct te stemmen.

20161031-dutch-it-awards-landingspagina

 

De awards worden op donderdag 19 januari 2017 feestelijk uitgereikt tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21. Ook u kunt hierbij zijn. Klik hier voor meer informatie.

 

klik hier om te stemmen »

 

De nominatie

dean one is dé telecom en internet provider voor de zakelijke markt en levert met bijna 80 medewerkers aan 150.000 zakelijke gebruikers, samen met meer dan 500 lokale partners, vaste en mobiele telefonie en internet aan Nederlandse bedrijven en instellingen. Alle diensten van dean one zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en overtreffen de verwachting van haar klanten en partners door operational excellence en de focus op service. Steeds meer partners kiezen dan ook voor dean one. Het is de filosofie van dean om al haar telecom- en internetdiensten op een overzichtelijke wijze aan te bieden, te implementeren, beheren en factureren, ongeacht de complexiteit van de dienst.

dean one benadert de markt uitsluitend via Business Partners en concurreert niet met haar partners, ook niet met of via moeder- dan wel zustermerken.

dean one heeft in 2016 een bijzonder en zeer onderscheidend partnerprogramma geïntroduceerd. Hierdoor wordt de partner in staat gesteld om de juiste commerciële assistentie en technische service te ontvangen. Partners kunnen dus, volledig flexibel, kiezen welk partner programma het best bij hen past. Dit loopt van het volledig uitbesteden (aan dean one) van offreren, installeren en factureren tot het volledig zelfstandig opereren en het zelf bepalen van prijzen en marges.

Zo maakt dean one in haar Partner Channel Programma onderscheid in “Commercial Partners”, “Service Partners”, “Wholesale Partners” en “GO! Partners”. Dat laatste “Partner Channel Programma” (GO!) noemt dean revolutionair, uniek en is speciaal bedoeld voor “THE NEXT GENERATION ICT PARTNERS”. Het persbericht hieromtrent is op 19 september 2016 uitgestuurd.

Daarnaast heeft dean one, met hun toekomst bestendige vergoedingenmodel, in de afgelopen jaren een substantiële bijdrage geleverd aan het besef bij partners dat een combinatie van eenmalige en vooral recurring vergoedingen van levensbelang voor hen is.

Bekijk hier onze company video.

20160922-dean-video-mockup

 

klik hier om te stemmen »

 

Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala


Wat: Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala (Dutch IT-channel)
Wanneer: 19 januari 2017, 17.00 – 23.30 uur
Waar: Studio21, Joop van den Endeplein 7, 1217 WJ Hilversum