Gilbert van den Broek en Roemer Arentsen aangesteld als GO! ambassadeurs bij dean one

GO! powered by dean one, de telecom en internet provider voor de zakelijke markt, breidt haar partner salesteam verder uit. GO! is het revolutionair partnerplatform voor de ‘next generation’ Partners in het ICT-kanaal die zelf klanteigenaar willen zijn en over voldoende kennis beschikken om zelf de installatie, oplevering en nazorg van telecom- en ICT-project te realiseren en de diensten zelf factureren aan hun klant. Sinds deze maand zijn Gilbert van den Broek en Roemer Arentsen aangesteld als GO! Partnerambassadeurs. Zowel Gilbert als Roemer hebben jarenlange ervaring in het partnerkanaal en zijn goed bekend met de wensen en eisen van de lokale ICT- en Telecomspecialist.

“GO! groeit enorm en iedere maand verwelkomen wij nieuwe GO! Business Partners, want met GO! kan iedere ICT-dienstverlener snel en eenvoudig klanten aansluiten op cloudtelefonie van Broadsoft. Met de komst van Gilbert en Roemer hebben wij twee specialisten uit de markt met een scherp oog voor detail aan ons weten te binden. Ik ben trots dat ook zij voor GO! hebben gekozen en ik weet zeker dat zij een uitstekende aanvulling zijn in ons team!” aldus Dave Faber, GO! Ambassadeur.

Gilbert van den Broek: “GO! loopt kilometers voor als het gaat om eenvoud, gemak, grip en inzicht. Dankzij de revolutionaire ‘state of the art’ GO!-portal, kunnen GO! Business Partners in enkele stappen een offerte maken en de VoIP-centrale live zetten. Het is fantastisch om deel uit te maken van een bedrijf met deze ambities en dynamiek, mijn keuze voor GO! was heel eenvoudig en ik zie dat het ICT-kanaal volgt.” Ook Roemer Arentsen is enthousiast: “Persoonlijk en directe lijnen, dat is waar GO! voor staat. Dit hoor je overal, maar zie je zelden terug. GO! werkt, net als ik, graag samen met haar Partners en gelooft dat de lokale binding tussen Partner en klant de sleutel is voor het succes van samenwerking. Bij GO! hoeft een Partner dan ook geen ticket te sturen om iets voor elkaar te krijgen; één belletje en ik sta tot je dienst!”

Roemer Arentsen, Dave Faber en Gilbert van den Broek
Van links naar rechts: Roemer Arentsen, Dave Faber en Gilbert van den broek.