dean one is genomineerd voor de Dutch IT-channel Awards 2017

Uit de vele inzendingen voor de Dutch IT-channel Awards 2017 heeft de jury ook dit jaar dean one weer genomineerd voor ‘Channel Marketing Program of the Year’. dean one is ontzettend trots op deze nominatie en hoopt natuurlijk 18 januari de award in ontvangst te mogen nemen… en daar kunt u bij helpen!

Tot uiterlijk 5 januari 2018 kunt u uw stem uitbrengen via dutchitawards.nl of klik hier om direct te stemmen.

20161031-dutch-it-awards-landingspagina
 

De awards worden op 18 januari 2018 feestelijk uitgereikt tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21. Ook u kunt hierbij zijn. Klik hier voor meer informatie.

 

klik hier om te stemmen

De nominatie

dean one is dé telecom en internet provider voor de zakelijke markt en levert met bijna 80 medewerkers aan meer dan 150.000 zakelijke gebruikers, samen met meer dan 600 lokale partners, vaste en mobiele telefonie en internet aan Nederlandse bedrijven en instellingen. Alle diensten van dean one zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en overtreffen de verwachting van haar klanten en partners door operational excellence en de focus op service. Steeds meer partners kiezen dan ook voor dean one. Het is de filosofie van dean om al haar telecom- en internetdiensten op een overzichtelijke wijze aan te bieden, te implementeren, beheren en factureren, ongeacht de complexiteit van de dienst.

dean one benadert de markt uitsluitend via Business Partners en concurreert niet met haar partners, ook niet door middel van zuster- of moedermerken Channel Programma’s geïntroduceerd, naast haar andere partnerprogramma’s: GO!. GO! is een revolutionair partnerplatform voor de next generations partners in het ICT-kanaal. Met GO! beschikt de partner over een revolutionaire GO!-portal waarbij eenvoud, gemak, grip en inzicht uiterst ver zijn doorgevoerd.

dean one maakt in haar Partner Channel Programma onderscheid in Commercial Partners, Service Partners, Wholesale Partners en GO! Partners. Naast GO! biedt dean one dus nog andere onderscheidende partnerprogramma’s, waardoor de partner in staat is om de juiste commerciële assistentie of technische service te ontvangen. Partners kunnen dus, volledig flexibel, kiezen welk partnerprogramma het best bij hen past. Dit loopt van het volledig uitbesteden (aan dean one) van offreren, installeren en factureren tot het volledig zelfstandig opereren en het zelf bepalen van prijzen en marges.

Daarnaast heeft dean one, met haar toekomst bestendige vergoedingenmodel, in de afgelopen jaren een substantiële bijdrage geleverd aan het besef bij partners dat een combinatie van eenmalige en vooral recurring vergoedingen van levensbelang voor hen is.

klik hier om te stemmen

 

Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala


Wat: Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala (Dutch IT-channel)
Wanneer: 18 januari 2018
Waar: Studio21, Joop van den Endeplein 7, 1217 WJ Hilversum