THE NEXT GENERATION

PARTNERSHIP

GO! is een revolutionair partnerplatform voor de ‘next generation’ Partners in het ICT-kanaal.

THE NEXT GENERATION

GO!-Partners over GO!

PATRICK DIJKGRAAF
EIGENAAR
“GO! is heel persoonlijk, zo heb ik altijd direct een collega aan de lijn als ik bel, zonder tussenkomst van IVR, en zij helpen mij ook waar nodig. We gaan echt samen voor iedere klant!”
“Het duurt langer om het toestel uit te pakken, dan om deze aan te sluiten op cloudtelefonie van GO!.”
ANDO BROUWER
DIRECTEUR

Diensten

Telecom en Internet

De zakelijke provider voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet, dean one, lanceert naast haar bestaande samenwerkingsvormen een geheel nieuwe vorm van samenwerken: GO!. Het GO! partnership is voor ‘next generation’ Partners die over voldoende kennis beschikken om zelf de installatie, oplevering en nazorg van Telecom en ICT-projecten te realiseren en de diensten zelf factureren aan hun klanten. GO! gelooft dat lokale binding tussen Partner en klant de sleutel is in het succes van de samenwerking.

GO!-Portal

State-of-the-art-dashboard

• GO! werkt met widgets, ofwel blokjes op het dashboard met specifieke informatie die je zelf aan of uit kunt zetten en is daardoor volledig naar wens in te richten.
• Ruim 50 widgets variërend met informatie over licenties, omzetcijfers, offertes, kortingen, aantal klanten, nieuwe klanten, periodes, opleverdata, herinneringen, etc.
• Geografische weergave van klantinformatie.

GO! FOR IT

Met GO! biedt dean one, naast haar bestaande samenwerkingsvormen, Business Partners een geheel nieuwe manier van samenwerken aan. GO! is ideaal voor ‘next generation’ Partners die graag zelf de klanteigenaar willen zijn, maar geen complexiteit willen. Partners die over voldoende kennis beschikken om zelf de installatie, oplevering en nazorg van telecom- en ICT-projecten te realiseren en die de diensten zelf factureren aan hun klanten. Met GO! kan nu iedere ICT-dienstverlener snel en eenvoudig klanten aansluiten op cloudtelefonie. Wat zijn de voordelen?

laatste berichten

Locatie